Gig Report

RTV Oost, Hengelo
21 januari 2010


Report
Om 11:00 uur zaten Pim en ik keurig, met gitaar in de aanslag, te wachten in de kantine van RTV Oost. Gerson (de presentator van Het Overijssels Hart) zat op dat moment aan het begin van de uitzending. Toen Willem ons om 11:30 uur kwam ophalen, was het de beurt aan ons... Na een gezellig gesprek was het moment dan eindelijk daar; ONZE SINGLE WERD GEDRAAID OP DE RADIO! Ik kan je zeggen dat dat voor mij (en voor Pim) echt heel bijzonder was op dat moment. Aan de ene kant ben je tijdens het liedje gezellig aan de klets met de presentator, maar aan de andere kant komt de gedachte ”Heee... dat is ons liedje wat gedraaid wordt!” ook regelmatig voorbij. Helemaal tof! Nu maar hopen dat dit het begin is van een regelmaat ;-).

Na de uitzending zijn Pim en ik naar het centrum van Hengelo gescheurd. In het kader van Giro 555 - Help de slachtoffers in Haiti - zijn we op straat muziek gaan maken om geld in te zamelen. Oh, wat was het koud! Nadat we flink wat kleingeld hadden opgehaald op straat, zijn we de winkels ingegaan onder het mom ”Wat bied je voor een liedje?”. Oftewel; winkeliers konden bieden op een speciaal voor hen door ons gespeeld en gezongen liedje. Dat werkte ook prima! (en was lekker warm...). Al met al hebben we 141,78 euro opgehaald! Niet verkeerd toch?

Kortom, het was een superdag.

Ik hoop met heel m’n hart dat onze wens, om de cd officieel uit te brengen, in vervulling gaat! We gaan in ieder geval heel erg ons best doen...

Foto’s

9
Te gast bij Radio Oost

1
Liedje schrijven ter gelegenheid van de inzamelingsactie!

3
Even een ’spandoek’ maken... ;-)

2
Tadaaa!

6
In de uitzending - luisterend naar Peace of mind!

5
In gesprek met Gerson


Terugluisteren
Je kunt de uitzending terugluisteren! Klik
hier!

Afbeelding 2